Musikkfestuka.no
Musikkfestuka.no

Nyheter

Ta båten til konsert med Ingebjørg Bratland

I fjor var båtreisen til Røsnes og konserten der med Lars og Ola Bremnes det første som ble utsolgt på festivalen. Også i år blir det mulighet for båtskyss til konsert i Bodøs vakre nærområde. 

Lag byens beste vindusutstilling!

I fjor under Musikkfestuka kunne Bodøfolk på bytur nyte synet av kreative, morsomme og veldig fine utstillingsvinduer i flere av byens butikker. Mange var nemlig med i konkurransen om å lage byens fineste utstillingsvindu med Musikkfestuka som tema. Vi ønsker naturligvis å gjenta suksessen og inviterer også i år alle butikker i Bodø til å slå seg løs i utstillingvinduet med instrumenter, musikk, fjell, hav, tørrfisk og alt annet som er Klassisk Nordnorsk. 

Hjemme hos - konsertene er bestemt

Tidligere i vår annonserte vi muligheten for å få en konsert hjemme i sin egen stue under årets Musikkfestuke. Mange meldte sin interesse og nå er det bestemt hvem som skal få stille hjemmet sitt til disposisjon for musikere og publikummere på Musikkfestuka. 

Kom og DANS!

Søndag 3. august viser dansere fra Street Movement i København og InTuit Dansekompani i Tromsø den forrykende danseforestillingen The Games We Play. Onsdag 6. august kan du lære hvordan de gjør det.